Francosko, angleško, rusko, ukrajinsko, slovensko

Osrednja Slovenija
Ljubljana in okolica

prevajalka, komunikolog
Lokalna vodnica po Ljubljani, licenca št. 226

V Slovenijo sem se preselila leta 2009. Ljubljana me je takoj očarala, zato sem se odločila, da postanem lokalna vodnica. Zanimiva zgodovina, lepa arhitektura, okusna in raznolika hrana in vino, delajo moj poklic izjemno zanimiv in prijeten. Ljubljana v enem dnevu lahko ponudi obilico prijetnih, urbanih užitkov. V bližini glavnega mesta slovenije vam je na voljo izjemna, skoraj nedotaknjena narava, saj so Slovenci nanjo ponosni in jo skrbno ščitijo.

Tukaj sem srečna, in bi mojo srečo želim deliti z gosti, ki prihajajo k nam na obisk. Po mestu vodim peš, na kolesu, na ladjici ali segwayu. Sem prilagodljiva in z veseljem bom upoštevala individualne želje, saj mora biti vsako vodenje užitek! Dobrodošli!

 

Klasična tura

Voden peš gled starega mestnega jedra (opcija skupaj z ogledom Ljubljanskega gradu); trajanje: 2–3 h

Arheološka tura

Ogled mesta se začne v Narodnem muzeju Slovenije z ogledom arheološke zbirke, vključno z najstarejšim glasbilom na svetu, Neandertalčevo piščaljo, nadaljuje pa se v starem mestnem jedru; trajanje: 2–3 h

Pivska tura

Ta tura je namenjena ljubiteljem piva. Okusili bomo slovensko obrtno pivo. Med tem obiskom, poleg degustacije odlične izbire piva, bomo odšli v znane ljubljanske pivnice in bolje spoznali zgodbo o vsakem od njih. Vsi so edinstveni, ravno tako kot pivo, ki ga bomo poskusili.

VEČ INFORMACIJ