" /> Staša Krapež | DRUŠTVO REGIONALNIH TURISTIČNIH VODNIKOV SLOVENIJE

Staša Krapež

Jeziki vodenja
 
Slovensko, angleško

Regija vodenja
 Osrednja Slovenija
Ljubljana in okolica

Specialnost in posebna znanja
Vodnica z licenco za vodenje po Ljubljani

Kontakt
GSM: 041/628 837
SKYPE: stanislavakrapez
E-naslov stasa.krapez@hotmail.com
Fb: https://www.facebook.com/ljubljanawithstasa/
LinkedIn
Web: https://www.sloveniaguides.si/en/tourist-guides/stasa-krapez

Izobrazba
Profesorica latinskega in angleškega jezika, višja predavateljica

Dodatne informacije
Vsak ogled prilagodim le za vas.
Jaz organiziram, vi raziskujete in uživate!

Doživetje 1

Doživetja v Ljubljani

Verjetno ste bili že ničkolikokrat v Ljubljani, hiteli ste po opravkih in si želeli, da bi imeli malo več časa za ogled našega glavnega mesta. Vzemite si kakšen dan za prijeten izlet v naše glavno mesto. Pokličite me, potrudila se bom in vas prepričala, da je Ljubljana vredna ogleda!

Ko se oziramo nazaj v preteklost, pogosto govorimo o Ljubljani kot o majhnem provincialnem mestu. Toda kljub svoji majhnosti je mesto večkrat odigralo pomembno vlogo in nudilo dom mnogim znanim osebnostim. Kdo je živel tukaj, kdaj in kolikokrat je bila Slovenija center Evrope, kaj nam povedo imena ulic, mostov in celo cerkva, kaj nam govorijo spomeniki, zakaj je bila Ljubljanica tako pomembna za razvoj Ljubljane, kakšno bogastvo nam je zapustil arhitekt Plečnik – na vse to in še marsikaj vam bom poskušala odgovoriti na našem skupnem potepu po Ljubljani.

Naj se vam predstavim. Sem turistična vodnica z licenco za vodenje po Ljubljani, po izobrazbi profesorica latinskega in angleškega jezika, višja predavateljica, srečna, da lahko opravljam delo, ki me resnično navdihuje. Veliko časa preživim s študenti turizma in gostinstva, s katerimi stalno odkrivam slovenske lepote, znamenitosti, tipične jedi in še mnogo drugega, kar nam ponuja naša prelepa Slovenija. Prav posebno ljubezen pa gojim do Ljubljane. Za vsakega izmed vas se bom potrudila, da boste z mano preživeli nekaj nepozabnih trenutkov!

Kako?

Peš, z ladjico, lahko tudi ob prigrizku tipične slovenske jedi – kakor želite! Pokličite me, o vsem se lahko pogovorimo in prilagodimo izlet vašim željam.

Tuji turisti pravijo, da je Ljubljana skrit dragulj, ki ga ne smemo prezreti. Spoznajte ga tudi vi!

DOBRODOŠLI V LJUBLJANI!

Doživetje 2

Doživetje v pripravi

 

Doživetje 3

Doživetje v pripravi

Doživetje 4

Doživetje v pripravi