" /> Nina Buh | DRUŠTVO REGIONALNIH TURISTIČNIH VODNIKOV SLOVENIJE

Nina Buh

Jeziki vodenja: slovenski, angleški in nemški jezik

Regije vodenja: Osrednja Slovenija, Savinjska, Podravje, Pomurje, Posavje, Koroška

Specialnosti in posebna znanja: turistična vodnica z nacionalno licenco, vodnica Turistične destinacije Rogla-Pohorje; pridobljena certifikata IE (Interpret Europe) Vodnik interpretator in Pisec interpretativnih besedil.

Kontakt: info@slovenina.com, 00386 51 384 372 (Viber, WhatsApp, Signal)

Spletna stran: www.slovenina.com

Izobrazba: univ. dipl. prof. zgodovine in sociologije

Dodaten opis, ki koristi gostu:

Po končanem študiju zgodovine in sociologije na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru me je notranja sila vlekla v tujino. Prav v tem času, ki sem ga preživela od doma, sem spoznala, kako pogrešam domovino in kako jo imam pravzaprav rada. Ob povratku domov ni trajalo dolgo, da sem svojo strast združila z delom. Vse od kar sem leta 2015 opravila izpit za turističnega vodnika in s tem pridobila nacionalno licenco, uživam v tem, kar delam. Prav toliko, kolikor rada potujem sama, rada vodim turiste po naši prelepi Sloveniji. Čeprav večino časa preživim s tujimi gosti, je prav posebna čast in hkrati užitek odkrivati skrite zaklade naše preljube dežele s slovenskimi turisti.

Doživetje 1

Med Roglo in Slovenskimi Konjicami je 14 kilometrov zračne razdalje …

… vmes pa neskončno možnosti, kako preživeti nepozaben dan. Jaz  sem ena izmed tistih, katerim je dovoljeno živeti na tem prelepem koščku Slovenije. In vi ste tisti, katerim je dana možnost, da ga preživite z mano – torej z nekom, ki je tukaj odraščal in tukaj živi. Destinacija ponuja široko paleto možnosti, saj zajema štiri občine in prav vsaka je po svoje zanimiva. Če vas zanima, kaj vse ta delček Slovenije ponuja, pridite z mano, da skupaj užijemo dan in odkrijmo neodkrito. Kako bomo potovali? Izbira je vaša: peš, s kolesom, avtomobilom ali avtobusom.