" /> Mirzeta Hasagić | DRUŠTVO REGIONALNIH TURISTIČNIH VODNIKOV SLOVENIJE

Mirzeta Hasagić

Jeziki vodenja
        
Slovensko, angleško, bosansko, srbsko, hrvaško

Regije vodenja
 Osrednja Slovenija   Gorenjska

Specialnost in posebna znanja
Turistična vodnica z državno licenco, poznavanje balkanske kuhinje

Kontakt
GSM: 031/484 406
E-naslov: mirzetahasagic@gmail.com

Izobrazba
Turistični tehnik

Dodaten opis, ki koristi gostu
Rojena sem v olimpijskem mestu Sarajevu, moja življenjska pot pa me je pripeljala v Slovenijo, kjer bivam od leta 2011. Med leti 2004 in 2008 sem živela v Maleziji, kjer sem si pridobila prve izkušnje s turističnim vodenjem in tudi izpopolnila znanje angleškega jezika.

Državno licenco turistične vodnice sem pridobila leta 2014, ko sem bila udeležena v projektu “Mesto kultur”. Ker živim v Ljubljani, največ vodenj opravljam v prestolnici, večkrat pa vodim tudi na Gorenjsko regijo (Bled).

Delati v turizmu je bila moja želja že od otroštva, zaradi vojne v Bosni in Hercegovini v času mojih najstniških let in kasnejšega bivanja v Maleziji, pa sem se resneje posvetila temu delu šele s sodelovanjem v projektu “Mesto kultur”, kjer sem razvila svoj projekt “Balkanski okusi Ljubljane”. V triurnem sprehodu po Ljubljani imate udeleženci ob pokušini balkanskih jedi tudi možnost sodelovanja v pripravi originalnih bosanskih jedi.

Doživetje 1

Ljubljana na dlani

Pridružite se mi po peš vodenem ogledu Ljubljane. Vabim vas, da skupaj začutimo igrivi utrip glavnega mesta Slovenije.

 

Doživetje 2

Balkanski okusi Ljubljane

Vabim vas na doživetje “Balkanski okusi Ljubljane”. V triurnem sprehodu po Ljubljani lahko udeleženci ob pokušini balkanskih jedi tudi poskusite pripraviti katero od originalnih bosanskih jedi.

Doživetje 3

V Malezijo verjetno ne bomo šli …

Ali pač 🙂

Doživetje 4

Na Blejskem gradu

Kot zelo srčna in predana vodnica bom z veseljem z vami delila odkrivanje vseh skrivnosti in čudovitih znamenitosti slovenske prestolnice in ostalih prelepih krajev po Sloveniji, seveda tudi Bleda in gradu, ki se bohoti na strmi pečini nad jezerom.

Please follow and like us: