" /> Mirzeta Hasagić | DRUŠTVO REGIONALNIH TURISTIČNIH VODNIKOV SLOVENIJE

Mirzeta Hasagić

Jeziki vodenja
        
Slovensko, angleško, bosansko, srbsko, hrvaško

Regije vodenja
 Osrednja Slovenija   Gorenjska

Specialnost in posebna znanja
Turistična vodnica z državno licenco, poznavanje balkanske kuhinje

Kontakt
GSM: 031/484 406
E-naslov: mirzetahasagic@gmail.com

Izobrazba
Turistični tehnik

Dodaten opis, ki koristi gostu
Rojena sem v olimpijskem mestu Sarajevu, moja življenjska pot pa me je pripeljala v Slovenijo, kjer bivam od leta 2011. Med leti 2004 in 2008 sem živela v Maleziji, kjer sem si pridobila prve izkušnje s turističnim vodenjem in tudi izpopolnila znanje angleškega jezika.

Državno licenco turistične vodnice sem pridobila leta 2014, ko sem bila udeležena v projektu “Mesto kultur”. Ker živim v Ljubljani, največ vodenj opravljam v prestolnici, večkrat pa vodim tudi na Gorenjsko regijo (Bled).

Delati v turizmu je bila moja želja že od otroštva, zaradi vojne v Bosni in Hercegovini v času mojih najstniških let in kasnejšega bivanja v Maleziji, pa sem se resneje posvetila temu delu šele s sodelovanjem v projektu “Mesto kultur”, kjer sem razvila svoj projekt “Balkanski okusi Ljubljane”. V triurnem sprehodu po Ljubljani imate udeleženci ob pokušini balkanskih jedi tudi možnost sodelovanja v pripravi originalnih bosanskih jedi.

Doživetje 1

Ljubljana na dlani

Pridružite se mi po peš vodenem ogledu Ljubljane. Vabim vas, da skupaj začutimo igrivi utrip glavnega mesta Slovenije.

 

Doživetje 2

Balkanski okusi Ljubljane

Vabim vas na doživetje “Balkanski okusi Ljubljane”. V triurnem sprehodu po Ljubljani lahko udeleženci ob pokušini balkanskih jedi tudi poskusite pripraviti katero od originalnih bosanskih jedi.

Doživetje 3

V Malezijo verjetno ne bomo šli …

Ali pač 🙂

Doživetje 4

Na Blejskem gradu

Kot zelo srčna in predana vodnica bom z veseljem z vami delila odkrivanje vseh skrivnosti in čudovitih znamenitosti slovenske prestolnice in ostalih prelepih krajev po Sloveniji, seveda tudi Bleda in gradu, ki se bohoti na strmi pečini nad jezerom.