" /> Eva Kavčič | DRUŠTVO REGIONALNIH TURISTIČNIH VODNIKOV SLOVENIJE

EVA KAVČIČ

Jeziki vodenja

Slovensko, angleško

Regija vodenja

Osrednja Slovenija
Ljubljana

Specialnost in posebna znanja
Ljubljana in okolica

Kontakt:
t. 00386 40 162 760 (tudi na Whats app, Viber)
www.slovenia-traveling.com
eva@slovenia-traveling.com

 

Dragi obiskovalci ARGOS spletne strani. V veselje nam je, da bi želeli najeti slovenskega lokalnega vodnika, da vas popelje po delu Slovenije, ki ga morda še ne poznate oz. bi ga želeli spoznati še bolj.

Sem rojena Ljubljančanka in moram priznati, da Ljubljano naravnost obožujem. Ljubljana je vsekakor moje mesto, saj sem tukaj doživela vse pomembne in glavne življenjske ločnice mojega dosedanjega življenja, od obiskovanja vrtca, osnovne in srednje šole, slednja je bila ravno v centru mesta. Do tega da sem bila študentka v sklopu Univerze v Ljubljani, zdaj pa v mestu iščem kotičke, ki bodo zanimivi tudi za mojo hčerkico. Prav tako sem navdušena nad razvojem mesta , ki v pomladnem, poletnem in jesenskem času kar buhti od vsega dogajanja in dobrega vzdušja na ljubljanskih ulicah. Najljubše pa mi je, da je Ljubljana tako naklonjena kolesarjem in je ravno prav velika, da ti je prijetno.

Dovolite mi, da vas popeljem po ljubljanskih ulicah in z vami delim tudi tisto, kar ste morda o Ljubljani spregledali oz. čemur do zdaj niste posvečali toliko pozornosti. Včasih se namreč zgodi tudi, da Ljubljančani sami ne poznajo dovolj svojega mesta. Raziščimo ga torej skupaj!